تابناک گزارش می دهد؛

نبض هوای شهر در کرمانشاه دوباره کند شد + پادکست

گروه استان ها- با اولین روزهای سرد سال، آلودگی هوا بار دیگر نفس کلانشهرها را تنگ کرده است؛ تعطیلی مدارس، هشدارهای بهداشتی و موج بحث‌های تکراری آغاز شده، اما همچنان هیچ راه‌حل قطعی برای پایان دادن به این بحران مزمن وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۱۲۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵ 06 December 2025

نبض هوای شهر در کرمانشاه دوباره کند شد + پادکست

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه،هر سال همین روزها شهر نفسش را کوتاه‌تر می‌کشد؛ آسمان میان خاکستری و فراموشی معلق است. با یک اعلان شروع می‌شود: تعطیلی مدارس. بعد خبرگزاری‌ها از ضررهای آلودگی می‌گویند، کارشناسان هشدار می‌دهند و شبکه‌های اجتماعی دنبال مقصر می‌گردند؛ از مازوت تا کارخانه‌ها، اما هیچ‌کس پیدا نمی‌شود.

کمی بعد صدای آمبولانس‌ها بیشتر می‌شود، آمار اورژانس بالا می‌رود و خانواده‌ها نگران اخبار را دنبال می‌کنند.

وزارت بهداشت همان توصیه‌های همیشگی را تکرار می‌کند؛ از نرفتن گروه‌های حساس بیرون تا نسخه‌هایی که معلوم نیست چقدر علمی‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار