نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه:

۳۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان کرمانشاهی اهدا شد/ حمایت از هزار خانواده با اولویت ازدواج و تحصیل

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه از اهدا ۳۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد خبر داد و  گفت: با احتساب اعتبار خرید اقلام مورد نیاز حدود هزار خانواده زندگی مشترک خود را آغاز خواهند کرد
کد خبر: ۱۲۰۶۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶ 13 September 2025

۳۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان کرمانشاهی اهدا شد/ حمایت از هزار خانواده با اولویت ازدواج و تحصیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «حجت‌الاسلام حبیب الله غفوری» نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان استانی، اظهار کرد: ۳۵۰ سری جهیزیه که شامل پنج قلم کالای اساسی زندگی است، به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد اهدا خواهد شد.

وی افزود:  ۶۰۰ خانواده دیگر از طریق اعتبار واریزی در حساب دیجی‌کالای خود می‌توانند اقلام مورد نیاز را خریداری کنند. بدین ترتیب قریب به هزار خانواده با دریافت جهیزیه، زندگی مشترک خود را به برکت الهی و با امید به آینده آغاز خواهند کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، تصریح کرد: تأمین جهیزیه و حمایت از ازدواج جوانان، از مهم‌ترین اولویت‌های کمیته امداد و خیرین است که زمینه‌ساز تحکیم خانواده‌ها و کاهش مشکلات اجتماعی خواهد بود.

در ادامه مراسم مراسم «رضا طاهری»  مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه، با اشاره به اجرای طرح گسترده‌ای در آستانه سال تحصیلی، اظهار کرد: با همکاری خیرین و زائران اربعین حسینی، ۲۱ هزار بسته لوازم‌التحریر به ارزش هفت میلیارد تومان تهیه شده است که طی هفته آینده با حضور نماینده معزز ولی‌فقیه در استان به مناطق محروم ارسال و در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار خواهد گرفت.

وی افزود: هدف از این اقدام، ایجاد فرصت برابر برای تحصیل دانش‌آموزان کم‌برخوردار و حمایت از آینده علمی فرزندان خانواده‌های تحت حمایت است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار