بهره‌برداری از ۱۲ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵۲.۷ مگاوات/ یزد قطب انرژی خورشیدی می‌شود

گروه استان‌ها - دوازده نیروگاه خورشیدی با ظرفیت مجموع ۵۲.۷ مگاوات امروز با حضور وزیر کشور در استان یزد به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱ 11 December 2025

بهره‌برداری از ۱۲ نیروگاه خورشیدی در یزد با ظرفیت ۵۲.۷ مگاوات

به گزارش خبرنگار تابناک از استان یزد، «اسکندر مومنی» وزیر کشور، در سفر یک‌روزه خود به استان، نیروگاه‌های خورشیدی طلوع شمس، نورد میلاد، شیشه مظروف، برق‌آبی مجمر، آرمان پردیس، تجمیعی بداف، پرگاس سرام، آنیک، پتوی نیلگون، کاشی احسان، کاژه ویسمن و غدیر را به‌صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح کرد.

وی با تبریک میلاد حضرت زهرا(س)، افتتاح این طرح‌ها را اقدامی ارزشمند برای توسعه انرژی پاک دانست و گفت: یزد با تعداد بالای روزهای آفتابی می‌تواند به قطب انرژی خورشیدی کشور تبدیل شود.

وزیر کشور افزود: با بهره‌گیری از این ظرفیت، یزد می‌تواند نیاز خود به نیروگاه‌های فسیلی را کاهش داده و حتی در تأمین برق پاک سایر مناطق کشور نیز نقش‌آفرینی کند؛ موضوعی که با توجه به دغدغه‌های اخیر درباره آلودگی هوا اهمیت بیشتری می‌یابد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار