دادستان مازندران اعلام کرد:

بازداشت شهردار بابل پس از پنج متهم دیگر/حلقه متهمان پرونده ارتشا در بابل گسترده‌تر شد

گروه استان‌ها - دادستان مازندران با اعلام خبر بازداشت شهردار بابل، گفت: مبارزه با فساد خط قرمز قوه قضاییه است و هیچ مقامی در این مسیر مصونیت ندارد.
کد خبر: ۱۲۱۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۶ 09 December 2025
بازداشت شهردار بابل پس از پنج متهم دیگر/حلقه متهمان پرونده ارتشا در بابل گسترده‌تر شد
 
به گزارش خبرنگار تابناک از استان مازندران، «علی‌اکبر عالیشاه» دادستان مازندران از دستگیری شهردار یکی از شهرهای بزرگ استان مازندران به اتهام ارتشا خبر داد، منابع آگاه می‌گویند این شخص شهردار بابل است.
 
وی با اشاره به اهمیت مبارزه با فساد، تصریح کرد: دستگاه قضایی در این زمینه قاطع و مصمم است و با کسی مماشات نمی‌کند.
 
دادستان مازندران، گفت: تحقیقات قضایی در خصوص این پرونده ادامه دارد و هر فردی که در این شبکه مجرمانه مداخله داشته باشد، مورد برخورد قانونی قرار خواهد گرفت.
 
عالیشاه، خاطرنشان کرد: پیش‌تر نیز چهار کارمند و یک پیمانکار در رابطه با همین پرونده دستگیر شده بودند.
 
به گزارش تابناک مازندران، پس از بازداشت شهردار بابل به اتهام ارتشا، فرماندار این شهرستان اعلام کرد که معاون یکی از بخش‌های شهرداری به‌زودی به‌عنوان سرپرست موقت انتخاب خواهد شد.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار