سودآوری زعفران مردم را به سمت کشت زعفران سوق می‌دهد

گروه استان‌ها-مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی لرستان، با بیان اینکه مردم به دنبال سود اقتصادی هستند، گفت: اگر مردم از سودآوری کشت زعفران مطلع شوند، خودشان به سمت این کشت ارزشمند حرکت خواهند کرد.
کد خبر: ۱۲۱۲۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶ 30 November 2025

سودآوری زعفران مردم را به سمت کشت زعفران سوق می‌دهد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان «حجت‌الاسلام موسوی» نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی لرستان در جشنواره زعفران استان با اشاره به برنامه‌ریزی مناسب برای توسعه کشت زعفران، اظهار کرد: باید از کشت در سطح یک هکتار به سمت برنامه‌های بزرگتر و اجرای بهتر حرکت کنیم.

وی با تبیین مبانی الهی کشت و توسعه گیاهان مفید، گفت: رویش زعفران با باران نشانه‌ای از قدرت خداوند است؛ همان قدرتی که زمین مرده را زنده می‌کند و در قیامت نیز مردگان را حیات دوباره می‌بخشد، یادآور اهمیت کشت‌های مفید و مسئولیت الهی انسان در این زمینه است.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی لرستان، با بیان اینکه مردم به دنبال سود اقتصادی هستند، افزود: اگر مردم از سودآوری کشت زعفران مطلع شوند، خودشان به سمت این کشت ارزشمند حرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به خواص متعدد زعفران گفت: این گیاه دارای ده‌ها خاصیت دارویی از جمله کمک به درمان افسردگی، خواص ضد سرطان، تقویت حافظه، کاهش خطر بیماری‌های قلبی، کاهش قند خون و بهبود بینایی است.

حجت الاسلام موسویاظهار کرد: کشت زعفران در سطح دو هزار متر می‌تواند درآمدی معادل حقوق یک سال را تأمین کند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار