استقبال چشمگیر از نان کامل در خراسان شمالی

گروه استان‌ها - رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ در حوزه نان کامل در حال نهایی‌سازی است و این طرح مسیر مشخصی برای توسعه تولید این نوع نان در استان ترسیم کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۱۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳ 17 November 2025

استقبال چشمگیر از نان کامل در خراسان شمالی/خراسان شمالی آماده اجرای طرح ملی است

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی «محمود بهنیا» رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل اظهار کرد: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ در حوزه نان کامل در حال نهایی‌سازی است و این طرح مسیر مشخصی برای توسعه تولید این نوع نان در استان ترسیم کرده است.

وی افزود: قیمت آرد و نان باید با توافق دستگاه‌های مرتبط تعیین شود تا روند تولید و عرضه نان کامل به شکل منسجم پیش برود. به گفته وی، راه‌اندازی نانوایی‌های آزادپز نان کامل در استان آغاز شده و استقبال مردم از آن قابل توجه است.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سیاست استان جایگزینی کامل نان سبوس‌دار با نان معمولی نیست و باید تنوع تولید نان حفظ شود تا شهروندان بر اساس ذائقه و نیاز، انتخاب داشته باشند. وی همچنین از توانمندی‌های خراسان شمالی در اجرای این طرح از جمله همکاری کارخانه‌های آرد، همراهی اتحادیه نانوایان و ظرفیت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاد کرد.

بهینا بیان کرد: طولانی بودن فرآیندهای اداری، کمبود آگاهی عمومی درباره فواید نان کامل و ضعف در نظام قیمت‌گذاری از مهم‌ترین چالش‌های اجرای برنامه است. به گفته وی، محدود بودن دوره‌های آموزشی ویژه نانوایان نیز روند اجرای طرح را با کندی همراه می‌کند.

وی تصریح کرد: اهداف طرح ملی احیای نان کامل شامل افزایش مصرف نان سبوس‌دار، ارتقای کیفیت تولید، فرهنگ‌سازی، آموزش تخصصی نانوایان و حمایت از زنجیره تأمین گندم مناسب است. نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان نیز در این نشست درباره جزئیات روند اجرایی طرح به گفت‌وگو پرداختند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار