دعوت استاندار از وزیر جهاد کشاورزی برای سفر به کردستان

گروه استان‌ها - استاندار کردستان در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی، مسائل مرتبط با آب، صنایع تبدیلی و ظرفیت‌های صادراتی استان به ویژه در بازار اقلیم کردستان عراق را مورد بحث قرار داد و از وزیر برای سفر به استان دعوت کرد.
کد خبر: ۱۲۱۱۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷ 17 November 2025

دعوت استاندار از وزیر جهاد کشاورزی برای سفر به کردستان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان، روز دوشنبه در جریان سفری کاری به تهران با غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست با هدف بررسی وضعیت کنونی کشاورزی استان و ترسیم مسیرهای همکاری و حمایت بیشتر در حوزه‌های مختلف این بخش برگزار شد.

بر اساس گزارش روابط‌عمومی استانداری کردستان، در این دیدار دو طرف به تشریح ظرفیت‌ها و چالش‌های اصلی کشاورزی استان پرداختند؛ موضوعاتی از جمله وضعیت منابع آب، نیاز به توسعه صنایع تبدیلی، افزایش بهره‌وری تولیدات و همچنین فرصت‌های صادراتی موجود در بازار اقلیم کردستان عراق که می‌تواند به رونق اقتصادی بخش کشاورزی کمک کند.

استاندار کردستان در ادامه با اشاره به اهمیت توجه ملی به زیرساخت‌های کشاورزی استان، از وزیر جهاد کشاورزی دعوت کرد تا طی ماه‌های آینده و پیش از پایان سال جاری از کردستان بازدید کرده و از نزدیک در جریان شرایط، نیازها و توانمندی‌های این حوزه قرار گیرد.

در این دیدار بر لزوم همکاری بیشتر دستگاه‌های ملی با استان و استفاده از ظرفیت‌های مرزی برای توسعه صادرات تأکید شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار