گزارش اختصاصی تابناک کردستان از میزبانی المپیاد ملی ورزش در سنندج با حضور ۴۰۰ استعداد برتر دوومیدانی + فیلم

گروه استان‌ها - هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور در حالی در ۲۸ رشته ورزشی در سراسر کشور برگزار می‌شود که استان کردستان، روزهای اول و دوم آبان، میزبانی رقابت‌های رشته دوومیدانی پسران را در مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج بر عهده دارد.
کد خبر: ۱۲۰۹۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱ 23 October 2025

سنندج میزبان ۴۰۰ استعداد برتر دوومیدانی کشور در المپیاد ملی ورزش شد/ گزارش اختصاصی تابناک کردستان از این رویداد ورزشی + فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای نوجوان در ۲۸ رشته ورزشی در سنندج در حال برگزاری است.

در این چارچوب، استان کردستان از روز پنجشنبه اول آبان‌ماه، به مدت دو روز میزبان رقابت‌های رشته دوومیدانی در بخش پسران است. این مسابقات با حضور بیش از ۴۰۰ ورزشکار ۱۳ تا ۱۵ ساله از سراسر کشور در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج برگزار می‌شود.

در روز نخست این رویداد، شرکت‌کنندگان در ماده‌های مختلف سرعت، پرش، پرتاب و استقامت با یکدیگر به رقابت پرداختند و شور و هیجان خاصی در میان نوجوانان ورزشکار و تماشاگران ایجاد شد.

مسئولان برگزاری اعلام کردند: میزبانی استان کردستان در این دوره از مسابقات به دلیل امکانات مطلوب ورزشی و ظرفیت بالای استان در میزبانی رویدادهای ملی صورت گرفته است.

گفتنی است هدف از برگزاری این المپیاد، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر به مسیر حرفه‌ای ورزش و تشکیل تیم‌های ملی پایه عنوان شده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار