تمام مراحل کارگروه مولدسازی در چارچوب قانون و با شفافیت انجام می‌شود

گروه استان ها- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گلستان گفت: تمام مراحل کارگروه مولدسازی در چارچوب قانونی و با رعایت عدالت و شفافیت صورت می‌گیرد و اولویت ما تأمین منافع عمومی استان و به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های آموزشی، بهداشتی و حمل‌ونقل است.
کد خبر: ۱۲۰۴۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹ 26 July 2025

به گزارش تابناک از گلستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی گلستان، روح اله صلبی در جلسه کارگروه مولد سازی دارایی‌های دولت، مولدسازی املاک مازاد را راهکاری مؤثر برای فعال‌سازی منابع راکد دانست و بر ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در این مسیر تاکید کرد.

 

وی افزود: مولدسازی دارایی‌های دولت، یکی از مهم‌ترین ابزار‌ها برای آزادسازی منابع بلااستفاده و تأمین مالی پایدار پروژه‌های اولویت‌دار عمرانی در استان است. در شرایط فعلی اقتصادی، نباید اجازه دهیم املاک و اراضی دولتی راکد بمانند در حالی که می‌توانند به موتور محرکه‌ای برای توسعه استان تبدیل شوند.

 

صلبی گفت: با اشاره به نقش کلیدی دستگاه‌های اجرایی در شناسایی و تعیین تکلیف املاک مازاد افزود: همکاری دقیق و شفاف دستگاه‌ها در اعلام وضعیت املاک در اختیارشان، پیش‌نیاز موفقیت این فرآیند است. لازم است با دقت کارشناسی، املاک را شناسایی، وضعیت حقوقی آنها را بررسی و با رعایت ضوابط، روند واگذاری یا بهره‌برداری از آنها را به‌سرعت پیگیری کنیم.

 

گفتنی است، این جلسه در چارچوب آیین‌نامه اجرایی بند "ب" ماده ۳۱ و بند "الف" ماده ۳۶ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها، جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت با هدف بررسی وضعیت مازاد بودن و تعیین روش فروش املاک شناسایی‌شده‌ی دستگاه‌های اجرایی، در سالن جلسات اداره کل امور اقتصادی و دارایی گلستان برگزار شد.

/س/

برچسب ها: صلبی
آخرین اخبار