معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان فارس مدعی است که تولید گوشت مرغ در این استان براساس معیارهای تعیین شده از سوی استاندارد ملی ایران انجام می‌شود.
کد خبر: ۳۶۶۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۰ 24 January 2017
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان فارس مدعی است که تولید گوشت مرغ در این استان براساس معیارهای تعیین شده از سوی استاندارد ملی ایران انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیدعبدالله جزایری گفت: سالن‌های پرورش و تولید مرغ گوشتی در استان فارس تمام شاخص‌های استاندارد ملی را دارد و با شیوه‌های نوین مدیریت می‌شوند.

این مقام مسئول گفت: در مراکز و فارم‌های پرورش و تولید مرغ استان فارس با رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای و استفاده از جیره غذایی با منشاء گیاهی نظیر ذرت و کنجاله سویا، از ورود عوامل بیماری‌زا جلوگیری شده و نتیجه این اقدام بیمار نشدن مرغ‌ها و استفاده نشدن از آنتی‌بیوتیک‌هاست.

وی افزود: مرغداران استان فارس به‌ندرت مجبور به استفاده از دارو شده و در این شرایط دامپزشک فارم بعد از بررسی لازم دارو را تجویز می‌کند.

جزایری نکته مهم این موضوع را رعایت دوره منع مصرف دارو تا کشتار عنوان و اضافه کرد: مرغداران استان فارس و مسئولان بهداشتی مزارع پرورش مرغ به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته و این دوره، تحت نظر دامپزشک فارم، کاملا رعایت می‌شود.

او ادعای مطرح شده از سوی برخی افراد در خصوص وجود بقایای داروهای مصرفی در بافت مرغ را کاملا رد و تصریح کرد: اگر مستندات علمی در این خصوص وجود دارد برای پیگیری ارائه شود.

جزایری هم‌چنین با بیان این‌که سالانه 190 هزار تن گوشت مرغ در فارس تولید می‌شود، گفت: 968 واحد صنعتی مرغداری گوشتی در فارس فعال است و فارس رتبه سوم تولید گوشت مرغ را دارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار