
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، «آرمان وطندوست» سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، صبح امروز اعلام کرد: جشنواره و مسابقه غذای محلی «سفره کوردی شب چله» امسال با هدف معرفی فرهنگ غذایی استان و احیای خوراکهای بومی برگزار میشود.
وی، در نشست برنامهریزی این جشنواره اظهار کرد: این رویداد با ایجاد فضایی شاد، سالم و خانوادگی تلاش دارد ضمن شناسایی استعدادهای برتر در هنر پخت غذاهای محلی، ظرفیتهای غنی کردستان در حوزه خوراکهای سنتی را به نمایش بگذارد و مشارکت مردمی را در حفظ میراثفرهنگی تقویت کند.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، با اشاره به شرایط حضور در جشنواره گفت: شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است و هر شرکتکننده باید یک سفره کامل ویژه شب چله شامل غذاها، دمنوشها، دسرها، خشکبار، خوشابها و سایر خوراکیهای مرتبط ارائه کند.
وی، افزود: پخت غذا باید توسط خود شرکتکننده انجام شده باشد و تکمیل فرم ثبتنام و پذیرش قوانین جشنواره الزامی است. به گفته او، اصالت غذایی، طعم و مزه، زیبایی بصری، تزئین و خلاقیت از مهمترین شاخصهای داوری در این رقابت خواهد بود.
وطندوست یادآور شد: جوایز جشنواره در سه بخش بهترین سفره، خلاقانهترین ارائه و بهترین روایتگری اهدا میشود و تمامی شرکتکنندگان نیز لوح تقدیر و هدایایی دریافت خواهند کرد.
وی در پایان با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت بومگردیها و اقامتگاههای سنتی در این رویداد، گفت: این اقدام بخشی از برنامه استان برای ارائه تجربهای اصیل از آیین یلدا به گردشگران است؛ رویکردی که با هدف حفظ، تقویت و معرفی فرهنگ و سنتهای بومی دنبال میشود.
انتهای پیام/