افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ در استان اردبیل

گروه استان‌ها - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تولید گوشت مرغ و جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این استان در نیمه اول سال ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصدی یافت.
کد خبر: ۱۲۰۷۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۹ 29 September 2025
تولید گوشت مرغ ۱۵ درصد افزایش یافت
به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، «علی حسین احدی عالی» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۱۷,۴۱۹,۰۰۹ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۵,۲۰۳,۳۶۵ قطعه بوده است.
 
وی افزود: میزان تولید گوشت مرغ نیز با ۱۵ درصد افزایش به ۳۱,۵۵۰ تن در نیمه اول سال ۱۴۰۴ رسیده است، در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۲۷,۵۳۷ تن گوشت مرغ تولید شده بود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ در استان اردبیل فراتر از نیاز داخلی است، تصریح کرد: حدود ۱۵ درصد از تولیدات استان به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.
 
وی همچنین از افزایش ۴۰ درصدی تولید جوجه یک‌روزه گوشتی در مزارع مرغ مادر استان خبر داد و خاطر نشان کرد: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۴، ۹۸,۹۰۹,۵۴۸ قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی در استان تولید شده است، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۷۰,۸۰۲,۲۱۲ قطعه بوده است.
 
احدی عالی در پایان تأکید کرد: استان اردبیل به تنهایی نزدیک به ۱۳ درصد از نیاز جوجه یک‌روزه گوشتی کشور را تأمین می‌کند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: گوشت مرغ
آخرین اخبار