تابناک چهارمحال وبختیاری- مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: سند جامع توسعه و تامین فرهنگ نماز در مراکز آموزش و پرورش اجرا می‌شود.
کد خبر: ۶۵۰۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۱ 03 September 2018
به‌ گزارش تابناک شهرکرد- محمدرضا مسیب‌زاده در آیین تجلیل از دانش‌آموزان برگزیده استانی سی و ششمین مسابقات قرآن، عترت و نماز، اظهار کرد: قریب به 50 فعالیت‌مختلف در حوزه قرآن، عترت و نماز در وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی، پیش‌بینی و اجرا می‌شود که مسابقات قرآنی، اردوهای قرآنی، طرح‌های مختلف الگوی تلاوت، طرح‌های گفت و گو قرآنی، بحث مجامع، پاسخ‌گویی به شبهات و سوالات دانش‌آموزان از جمله این فعالیت‌ها است.
وی گفت: طی سه سال گذشته 11 عنوان کتاب همراه با ترجمه و همچنین بخشی با عنوان ایستگاه اندیشه به منظور حفظ موضوعی قرآن تهیه شد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح امام‌شناسی و برش‌هایی از مقاطع زندگی ائمه اطهار متناسب با سنین دانش آموزان به عنوان بهترین الگو، در حوزه عترت انتخاب شده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته و در هر استان دبیرخانه‌ای به منظور انتخاب و معرفی یک امام برای استان مربوطه و آشنایی دانش‌اموزان با سیره ائمه در نظر گرفته شده است.
وی از اجرایی شدن سند جامع توسعه و تامین فرهنگ نماز در مراکز آموزش و پرورش خبر داد و بیان کرد: نخستین گام در این حوزه، راه‌اندازی طرح مبین(مدیریت برنامه یاوران نماز) با آموزش عملی مدیران مدارس به منظور برپایی نماز جماعت و انس با قرآن در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: 750 مرکز دارالقران به عنوان جایگاهی برای آموزش تخصصی قران علاوه بر کتب و آموز‌های درسی در حال فعالیت هستند.
مسیب‌زاده خاطرنشان کرد: میزان اعتبار تخصیص داده شده به حوزه قرآن، عترت و نماز در سال گذشته، 58 میلیارد بوده که این میزان در سال جاری با اعتباراتی که از سوی شورای توسعه فرهنگ تزریق می‌شود به 68 میلیارد رسید.
وی بیان کرد: فعالیت‌های فراگیر تنها مختص به حافظان و دانش‌موزان قرآنی نبوده بلکه در حال حاضر این فعالیت‌ها برای 13.5 میلیون دانش‌آموز در کشور انجام می‌شود اما لازم است که فعالیت‌های فراگیر اثربخش و تاثیرگزار باشد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تنها مسابقات قرآنی در وازرت مدنظر نیست، تصریح کرد: مسابقات قرآنی هدف نیست و تنها یکی از فعالیت‌های این وزارتخانه است و مسابقات به عنوان یک ابزار سعی بر شناسایی و ارتقا سطح علمی دانش‌آموزان دارد.
وی با انتقاد از عدم حضور مسئولان در این آیین، گفت: انتظار می‌رود مسئولان قرآنی توجه ویژه‌ای به این‌گونه برنامه‌ها داشته باشند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار