امام جمعه شهرکرد خبر داد؛

مذاکره با آمریکا فقط از موضع قدرت معنا دارد  

گروه استان‌ها - امام جمعه شهرکرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تأکید کرد: مذاکره با آمریکا تنها زمانی معنا دارد که از موضع قدرت، عزت و در راستای تأمین منافع ملت باشد.  
کد خبر: ۱۲۲۵۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۳ 26 June 2026

مذاکره با آمریکا فقط از موضع قدرت معنا دارد  

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، «حجت‌الاسلام فاطمی» امام جمعه شهرکرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تسلیت شب شهادت امام سجاد(ع)، به تبیین جایگاه آن امام همام در صیانت از اسلام پس از عاشورا پرداخت.  

وی افزود: امام سجاد(ع) در شرایط سخت اختناق، با بهره‌گیری از ابزار دعا، معرفت‌افزایی و تربیت عمیق اسلامی، مسیر زنده نگه داشتن فرهنگ توحید و اهل‌بیت(ع) را دنبال کرد.  

فاطمی گفت: آن حضرت با شیوه‌ای حکیمانه و عمیق، جامعه اسلامی را در مسیر تربیت معنوی و اخلاقی هدایت کرد.  

امام جمعه شهرکرد با اشاره به فلسفه و نتیجه نهضت عاشورا، امام حسین(ع) را پیروز حقیقی کربلا دانست و تصریح کرد: حفظ اسلام و زنده ماندن حقیقت دین، نشان‌دهنده تحقق هدف والای قیام سیدالشهدا(ع) است.  

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با قدردانی از برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در شهرکرد و استان چهارمحال و بختیاری، بر اهمیت پاسداشت شعائر دینی و ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) تأکید کرد.  

فاطمی در ادامه با پرداختن به مسائل روز کشور و موضوع مذاکره با آمریکا، تصریح کرد: مذاکره تنها زمانی معنا دارد که از موضع قدرت، عزت و در راستای تأمین منافع ملت باشد و نباید به دشمنی که روحیه استکباری خود را حفظ کرده است، خوش‌بین بود.  

امام جمعه شهرکرد با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار ملی، استقلال کشور و ایستادگی ملت ایران، گفت: ملت ایران باید به جایگاهی برسد که بتواند با اتکا به توان داخلی، مسیر پیشرفت و عزت را با قدرت ادامه دهد.  

وی با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان، بر لزوم هوشیاری، حفظ وحدت ملی و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.  

فاطمی در جمع‌بندی خطبه‌ها، مردم را به رعایت تقوا، پرهیز از گناه، توجه به حلال و حرام و تمسک به سیره اهل‌بیت(ع) دعوت کرد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار