به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه شهرکرد، ضمن تبریک ولادت حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان، اظهار داشت: بینش اسلامی و آگاهی جوانان اهمیت دارد.
وی هشدار داد: جوانان باید در برابر اخبار منتشرشده در فضای مجازی هوشیار باشند و هر خبری را بدون تحقیق نپذیرند، زیرا دشمنان با انتشار اخبار نادرست به دنبال انحراف افکار عمومی هستند.
امام جمعه شهرکرد در ادامه، با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی(۲۲ بهمن)، گفت: ۲۰ بهمن روزی افتخارآمیز برای مردم چهارمحال و بختیاری است.
وی با اشاره به نقش مردم این استان در ابراز مخالفت با شاپور بختیار، آخرین نخستوزیر رژیم پهلوی، بیان داشت: مردم این منطقه با لباس بختیاری به دیدار امام خمینی (ره) شتافتند و با ایشان بیعت کردند که این واقعه نماد وفاداری مردم این خطه به انقلاب اسلامی است.
فاطمی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، تصریح کرد: مبنای سخنان مقام معظم رهبری اتکا به توان داخلی برای حل مشکلات کشور است.
وی با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی ایران، از جمله ۶۸ نوع ماده معدنی، ۷ درصد معادن جهان، ۱۹ درصد ذخایر گاز و ۹ درصد نفت دنیا، تصریح کرد: ایران با داشتن منابع غنی طبیعی و ۳۸ میلیون هکتار زمین کشاورزی، باید از توان داخلی خود بهره ببرد و به خودکفایی اقتصادی برسد.
/س