امام جمعه شهرکرد: مذاکره با آمریکا، تله‌ای برای ملت‌ها است

گروه استان‌ها- امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه مذاکره با آمریکا از دیدگاه رهبر معظم انقلاب یک تله است، گفت: مستکبران عالم با استفاده از ابزار مذاکره تلاش می‌کنند آزادی ملت‌ها را محدود کرده و آن‌ها را به سلطه خود درآورند.
کد خبر: ۱۱۹۴۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸ 10 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، اظهار داشت: فرزندان امروز در قرن ۲۱ آماج حملات فرهنگی و رسانه‌ای قرار دارند و باید آن‌ها را دریابیم. 

وی با اشاره به افزایش چشمگیر شرکت‌کنندگان در مراسم اعتکاف امسال، گفت: این حضور گسترده مایه برکت و وحدت در جامعه خواهد بود.  

امام جمعه شهرکرد با بیان نگرانی‌های موجود در استان، افزود: طرح‌هایی همچون نهضت ملی مسکن، پروژه فناوران ۲ و مسائل آبی، از مهم‌ترین چالش‌های استان هستند که مشکلات پروژه فناوران ۲ پس از ۱۳ سال تلاش، سرانجام حل شده است.  

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با انتقاد از گفتمان مذاکره با آمریکا، اظهار داشت: مذاکرات آمریکا تله‌ای است که مستکبرین برای به بند کشیدن ملت‌ها طراحی کرده‌اند.

 وی تأکید کرد: راهبرد آمریکا بر ایجاد ترس، یأس و اختلاف داخلی در کشورها است، درحالی‌که خود این کشور در حال فروپاشی است.  

فاطمی در پایان با اشاره به جایگاه عدالت در مسئولیت‌ها، خاطرنشان کرد: مسئولان باید عدالت، فروتنی و خدمت‌گزاری خالصانه به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار