درخواست استاندار چهارمحال و بختیاری از معاون وزیر راه/ ایستگاه برف سنجی و سامانه هشدار سیل نیاز استان

گروه استان‌ها- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ایستگاه برف سنجی و سامانه هشدار سیل باید در استان پربارش چهارمحال و بختیاری وجود داشته باشد.
کد خبر: ۱۱۸۶۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰ 16 October 2024

عدم وجود ایستگاه برف سنجی و سامانه هشدار سیل در استان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری امروز در نشست با معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: جنگل‌های زاگرس یکی از مهمترین منابع تولید آب کشور به حساب می‌آیند، سالانه 150 میلیارد مترمکعب آب در این منطقه رویشی تولید می‌شود که ۱۱ میلیارد آن از استان چهارمحال و بختیاری است. 

وی بیان داشت: با توجه به بارش سنگین برف در این استان نیاز به تجهیزات است که البته اعتبار سفر برای آنها در نظر گرفته شد و به اندازه توان کمک می‌کنیم. در استان چهارمحال بختیاری صنایع آنچنانی وجود ندارد اما برخی از استان‌ها از وجود صنایع استفاده می‌کنند و با مسئولیت اجتماعی صنایع، قدرت مانور خوبی در خصوص اعتبارات دارند.

استاندار چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: استان چهارمحال و بختیاری چهارراه ارتباطی فلات مرکزی به جنوب کشور است که تجهیز رادارهای ایستگاه‌های هواشناسی مورد انتظار است. تجهیزات ایستگاه‌های هواشناسی استان فرسوده است که انتظار می‌رود به روز رسانی شوند.

حیدری گفت: گردنه گوشنگلی بین بروجن و لردگان گردنه بسیار مرتفع است که باید در آنجا ایستگاه وجود داشته باشد تا به موقع اطلاع رسانی و امدادرسانی صورت گیرد. 

وی مطرح کرد: منظریه شهرک بزرگی در شهرکرد است که نهضت ملی مسکن در این شهرک ایجاد شده است و نیاز به یک ایستگاه هواشناسی دارد. ایستگاه برف سنجی و سامانه هشدار سیل باید در این استان وجود داشته باشد.

حیدری خاطرنشان کرد: هواشناسی یکی از حوزه‌های پیشگیری است که اگر واقعا به موقع تجهیز شود، می‌توان گفت یک سرمایه‌گذاری خوبی انجام شده است و آسیب‌ها به حداقل می‌رسد. 

سحر تاجبخش در ادامه اظهار داشت: موضوع جنگل‌های زاگرس یکی از مواردی است که در توسعه شبکه ایستگاه‌ها دیده شده است، یعنی اولویت توسعه دیدبانی‌های بهینه، ایستگاه‌های استان‌های حاشیه زاگرس است چرا که تغییر اقلیم بر روی این منطقه بسیار تاثیر گذاشت. 

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: با توجه به اینکه به طور قابل توجهی افزایش دما داشتیم، این مسئله بر روی شرایط موجود منطقه زاگرس تاثیر گذاشت. در خصوص برف‌سنجی حتماً نامه زده شود، اگر در تجهیزات هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری فرسودگی وجود دارد حتماً بررسی و پیگیری می‌شود چرا که باید استانداردها رعایت شوند. 

انتهای پیام/ن

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار