چهار جوجه جغدشاخ‌دار در چهارمحال و بختیاری به دامان طبیعت بازگشتند

رییس حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری از تیمار و رهاسازی چهار بچه جغد شاخ‌دار در مناطق حفاظت‌شده استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۱۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹ 22 August 2024
به گزارش «تابناک چهارمحال و بختیاری» به نقل از ایرنا، فهمیه اسلامی افزود: این جوجه جغد‌ها نزدیک ۲ ماه گذشته توسط یکی از دوستداران طبیعت به مرکز درمانی و بازپروری حیات وحش اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان انتقال داده شده بود.
 
به گفته وی، در این مدت به دلیل اینکه این جوجه‌ها از زیستگاه خود جدا شده بودند مراحل تیمار، تغذیه اصولی، توانبخشی حرکتی و پرواز برای بقا در طبیعت با حساسیت ویژه برای این گونه‌های حفاظت شده انجام شد.
 
وی از مردم استان به خصوص کوهنوردان و طبعیت‌گرد‌ها درخواست کرد؛ در صورتی که با جوجه پرنده شکاری و یا بچه هر حیات وحشی مواجه شدند به آنها دست نزدند.
 
به گفته اسلامی، مادر این حیات وحش در همان نزدیکی در حال تامین غذا است و جدا شدن بچه‌های پرندگان شکاری و یا حیات وحش از مادر و زیستگاه اصلی درست نیست.
 
جغد گوش‌دراز یا جغد شاخدار (نام علمی: Asio otus) گونه‌ای از سرده جغد‌های گوشدار و راسته جغدسانان است که در اروپا، آمریکای شمالی و آسیا زادآوری می‌کند، این پرنده حدود ۳۶ سانتی‌متر دراز دارد.
 
این پرنده در مناطق جنگلی به سر برده و در آشیانه‌های متروک با روی زمین تخم‌گذاری می‌کند و این پرنده را در حالت نشسته از روی گوش‌پر‌های بلندش به آسانی می‌توان شناسایی کرد، اما گاهی هنگام استراحت گوش‌پرهایش را جمع می‌کند، تغذیه این گونه جغد، از پستانداران کوچک، پرندگان و حشرات است و برای نشستن بیشتر درخت‌های سوزنی‌برگ را برمی‌گزیند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار