کد خبر: ۷۹۹۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۳ 22 November 2019
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کیفیت پایین نان در این استان از یک دلیل مهم کیفیت پایین نان نام برد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، سالار حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به کیفیت نان در استان کهگیلویه و بویراحمد و این که مردم نسبت به بی‌کیفیتی نان سر سفره‌های خود همیشه گلایه‌مند بوده‌اند اظهار کرد: یکی از دلایل مربوط به کیفیت و استاندارد دستگاه‌های خبازی در استان است.
رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان گفت: برای این که نان باکیفیتی به دست مردم برسد شاخص‌هایی لازم است از جمله آن‌ها باکیفیت بودن دستگاه‌های خبازی و به روز بودن و مطابق استاندارد بودن آن‌هاست.
این مسوول به نکته‌ای عجیب در خصوص دلیل بی‌کیفیت بودن دستگاه‌های پخت نان در استان اشاره کرد و گفت: اگر اداره استاندارد بخواهد با واحدهای نانوایی برخورد کند همه باید تعطیل شوند! چرا که 90 درصد دستگاه‌های پخت نان استان به دلیل این که قدیمی و مربوط به گذشته هستند استاندارد لازم را نداشته و فاقد کیفیت لازم هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار