تابناک چهارمحال وبختیاری- معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاوری چهارمحال و بختیاری از آغاز جوجه ریزی 3 میلیون و200 هزار قطعه ای در سه دوره معین در مرغداری های این استان برای تامین گوشت مرغ مصرفی شب عید خبر داد.
کد خبر: ۶۹۹۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷ 06 January 2019
به گزارش تابناک شهرکرد- سام مردانی افزود: از این میزان بیش از 2 هزار و 500 تن گوشت سفید استحصال و روزهای پایانی سال وارد چرخه مصرف می شود.
وی، با بیان اینکه جوجه ریزی در 204 واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شده است، تصریح کرد : با برنامه ریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاوری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان 50 تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال می شود.
مردانی، از تامین بخش عمده ای از گوشت قرمز استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با تامین گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی مورد نیاز استان، تعادل در قیمت گوشت قرمز برقرار می شود.
چهارمحال وبختیاری دارای بیش از 947 هزار نفر جمعیت است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار