به گزارش تابناک شهرکرد- عبدالمحمد نجاتی در دیدار با مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در راستای اجرای ماده 19 (حقوق و دستمزد ) حضور مسؤولان فنی بهداشتی و بکارگیری آنها در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، میتواند بسیاری از مشکلات بهداشتی را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه برخی از رستورانها به جای گوشت گوسفند، سنگدان و برخی آلایشات دیگر را به گوشت اضافه میکنند، افزود: بازرسی مستمر از این مراکز مشکلات غیر بهداشتی را کاهش میدهد.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در سال گذشته 200 تن ماهی از استان با نظارت و بازرسی دامپزشکی به روسیه صادر شده است.