تابناک چهارمحال وبختیاری- معاون بهبود امورگیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش مرغوبیت عیار محصول چغندرقند این استان از 15 به 17 نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده و تغییر روش کشت در افزایش کیفیت و کمیت در این افزایش تاثیر مستقیم داشته است.
کد خبر: ۵۲۳۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹ 13 November 2017
به گزارش تابناک شهرکرد- حمیدرضا دانش با اشاره به تولید و برداشت 84 هزار تن محصول چغندر قند از مزارع این استان در سال زراعی جاری پیش بینی کرد: امسال 21 هزار تن شکر در صنایع فرآوری و تبدیلی استان وارد بازار مصرف شود.
وی از افزایش 17 درصدی تولید محصول چغندر قند در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: میزان تولید این محصول برای مصارف خوراکی در مدت مشابه سال قبل 61 هزار تن بوده است.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده زمان انتظار تحویل محصول چغندرقند در درب کارخانه قند استان کمتر از24 ساعت کاهش یافته است.
معاون بهبود امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی، سطح زیرکشت چغندرقند استان برای سال زراعی جاری را بیش از 2 هزار هکتارعنوان کرد و افزود: با مدیریت و تغییر الگوی کشت محصول مرغوب تری برداشت شد.
وی گفت: شهرستان های کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند استان را دارد.
سالانه در چهارمحال وبختیاری بیش از یک میلیون و 500 هزار تن محصول باغی، زراعی، دامی و شیلاتی در استان تولید می شود.
سطح زیر کشت استان 270 هزار هکتار با 60 هزار بهره بردار است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار