به گزارش تابناک شهرکرد- کیقباد قنبری اظهار کرد: طرح سبوس
گیری در آرد مصرفی در چهارمحال و بختیاری از 15 درصد به 13 درصد کاهش یافته
است.
وی با بیان اینکه افزایش سبوس به آرد مصرفی در حالت 12 درصد استاندارد است، گفت: افزایش سبوس در آرد موجب تیره تر شدن نان می شود.
قنبری گفت: در راستای افزایش سبوس آرد مصرفی آموزش های لازم به نانوایان برای پخت کیفی نان و زمان تخمیر آن ارائه شده است.
سبوس گندم دارای فیبر فراوان نامحلول است که از ایجاد بیماری
های گوارشی چون یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ جلوگیری می کند.
از مجموع 850 واحد نانوایی فعال در چهارمحال و بختیاری 720 واحد نانوایی آرد یارانه ای دریافت می کنند و 20 درصد آزاد پز هستند.