تابناک چهارمحال وبختیاری- مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش 2 درصد سبوس به آرد پخت نان در نانوانی های استان آغاز و به مرور در حال انجام است.
کد خبر: ۴۷۶۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰ 12 August 2017
به گزارش تابناک شهرکرد- کیقباد قنبری اظهار کرد: طرح سبوس گیری در آرد مصرفی در چهارمحال و بختیاری از 15 درصد به 13 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه افزایش سبوس به آرد مصرفی در حالت 12 درصد استاندارد است، گفت: افزایش سبوس در آرد موجب تیره تر شدن نان می شود.
قنبری گفت: در راستای افزایش سبوس آرد مصرفی آموزش های لازم به نانوایان برای پخت کیفی نان و زمان تخمیر آن ارائه شده است.
سبوس گندم دارای فیبر فراوان نامحلول است که از ایجاد بیماری های گوارشی چون یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ جلوگیری می کند.
از مجموع 850 واحد نانوایی فعال در چهارمحال و بختیاری 720 واحد نانوایی آرد یارانه ای دریافت می کنند و 20 درصد آزاد پز هستند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار