به گزارش تابناک شهرکرد- دکترعبدالمحمد نجاتی اظهار کرد: این اکیپ ها علاوه بر مراکز
عرضه، واحدها و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی و فرآورده های
لبنیات را نیز نظارت و کنترل می کنند.
وی افزود: گروه های نظارتی
دامپزشکی در دو شیفت صبح و بعدازظهر به صورت گشت مشترک با تعزیرات حکومتی و
مرکز بهداشت استان فرآیند فعالیت غذاخوری های استان را ارزیابی می کنند.
مدیرکل
دامپزشکی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اکیپ های تشکیل شده در قالب 22
کارشناس و پزشک و دامپزشک تا پایان ماه رمضان از مراکز تولید، عرضه یا بسته
بندی فرآورده های خام دامی و لبنی بازدید می کنند.
نجاتی از مردم خواست؛ مواد پروتئنی خام مورد نیاز خود شامل مرغ، ماهی و گوشت قرمز را از مراکز مجاز تهیه کنند.